Neem contact op

Laten we het over jouw rust en comfort hebben

Neem contact met ons op via onderstaand formulier of contacteer ons via onze gegevens verder op deze pagina. We helpen je met plezier graag verder!

Contact

Wellness on Tour

Telefoon: 0474 01 67 11
Mail: info@wellnessontour.be 

BTW 0780.812.089

Bereikbaar elke werkdag van 8u tot 17u. 
Neem gerust een kijkje op onze veelgestelde vragen pagina

Team

Het team dat op wieltjes draait

"Ieder jaar horen we van vrienden en kennissen hoe weinig ze wel niet in hun hottub of jacuzzi zijn geweest. Het is een zware investering die men er na zoveel jaren, nog steeds niet heeft uitgehaald. Integendeel, de energiekost die er nog eens komt bij kijken, maakt het nog minder interessant. Laat staan de onderhoudskosten. Als je maar enkele keren in een hottub gaat per jaar, is het huren van een hottub interessanter dan kopen.

Tristan Moens

FOUNDER

Tristan (25) is de eigenaar van BaTriMo Projects - Wellness on Tour. Hij is tevens de bedenker van Wellness on Tour. Tristan vindt het geweldig om klanten gelukkig te kunnen maken doormiddel van een ultieme wellness ervaring en streeft ernaar om klanten tevreden te stellen door een uitstekende service te bieden.

Bart Moens

CO-FOUNDER

Bart (53) is mede-eigenaar van BaTriMo Projects - Wellness on Tour. Hij is ook de bedenker van BaTriMo Projects, een lokaal klus- en karweibedrijf. Met zijn kennis en ervaring helpt Bart graag klanten en biedt hij de beste service mogelijk. Hij vindt het geweldig om anderen van dienst te kunnen zijn.

Winkelwagen